Starweb

Starweb är en helhetsleverantör för grossister och detaljister som behöver en e-handelsplattform för B2B och/eller B2C e-handel med automatiserad bokföring, logistik och betalsätt. Det ingår alltid kunnig/snabb support och en prestanda i toppklass med 99,99 % upptid.

Skräddarsydd design finns som extratjänst för de som önskar. När webbshoppen är färdig kan Starweb dessutom hjälpa till med SEO, Google Ads och konverteringsstrategier för att öka försäljningen.

Det är inte antalet funktioner som ökar försäljningen, det är rätt funktioner. Starweb är en egenutvecklad e-handelsplattform (SaaS) med en supermodern administration, kundsegmentering, merförsäljning, samt en blixtsnabb sök- och produktfiltrering.
Support på mejl, chatt och telefon, 3 timmars flytthjälp och utbildning i verktyget ingår.

Som medlem i Pluskontot får du följande erbjudande under 2023:
10% på första avtalstiden (12 alt 24 månader) på Plus- respektive Premiumpaket och 15% på Platinum-paketet  https://www.starweb.se/jamfor-butiksstorlekar/.
Samma rabatter följer på motsvarande Design-paket för dig som väljer det https://www.starweb.se/skraddarsydd-design/.

Kontakta Peter Jiweson på Starweb, berätta att du är medlem i Pluskontot och boka ett första kostnadsfritt och objektivt möte för rådgivning och presentation! Peter nås på 040-6438015, 0720-669729 eller peter.jiweson@starweb.se

www.starweb.se


Färdigheter

Upplagt på

juli 1, 2016