Nyheter

Pluskontot förvärvas av Visma Advantage – det här innebär det för dig som kund.

Visma Advantage och Pluskontot har under lång tid konkurrerat för att erbjuda små och medelstora företag de bästa möjligheterna till sänkta kostnader inom många olika inköpsområden. Nu förvärvar Visma Pluskontot. För dig som är kund hos Pluskontot innebär det här inga omedelbara förändringar – förutom att tjänsten inom kort utökas med några ytterligare inköpsavtal.

Grunden till både Pluskontots och Visma Advantages förmåga att erbjuda företag bättre inköpspriser och bra inköpsvillkor är den inköpskraft som skapas när många företag samordnar sina inköp och handlar på samma inköpsavtal.

Det här är förmodligen inte någon nyhet för dig som Pluskontot-kund. Samtidigt kan det vara viktigt att påpeka eftersom Visma Advantage och Pluskontot tillsammans nu blir ännu starkare än vad företagen tidigare har varit som enskilda aktörer. Och när inköpskraften växer bör också dina förväntningar på bra priser växa. Ju fler företag som samarbetar kring inköp, desto bättre förutsättningar att förhandla med rikstäckande leverantörer av varor och tjänster.

Om din tjänst hos Pluskontot

Inom kort kommer du som är kund hos Pluskontot att få tillgång till några ytterligare inköpsavtal. I övrigt kan du fortsätta att använda din tjänst precis som vanligt. Ingenting förändras här och nu. På lite längre sikt ska du som kund dock kunna förvänta dig flera nyheter och en bättre inköpstjänst än den du använder i dag. Du kommer att få mer information om detta vid ett senare tillfälle.

Det är inte omöjligt att du nu har en och annan fråga om det du precis har läst. Lotta på Pluskontot står redo att besvara dina frågor. Du hittar hennes kontaktuppgifter nedan.

Vänligen,
Pluskontot och Visma Advantage

Lotta Nilsson
0733-202220