Om oss

2004 lanserade vi vårt koncept. Alla vet säkert att det tar tid för den enskilde att komma upp i volymer som genererar bättre priser och villkor. Det grundläggande konceptet är alltså att vi tillsammans räknas som en stor kund vars totala omsättning ger bättre inköpspriser. Ju fler vi blir desto bättre förmåner får vi.

Vi som ligger bakom Pluskontot och svarar på dina frågor är:

bild-andersANDERS

– medelålders två-barnspappa och dessutom glad morfar till två små pigga prinsar. Direkt efter lumpen blev det start med egen verksamhet som screentryckare. Verksamheten utvecklades till att omfatta även konfektionsindustri, öppen butiksverksamhet, import av textilier och försäljning av reklam via postorderkatalog, som mest 15 anställda. Grafisk design har alltid legat mig varmt om hjärtat. Ekonomiska erfarenheter av både upp och nedgångar och vad det innebär med bankkontakter etc.

Har på senare år även tagit tag i penseln och målar gärna en tavla på fritiden. Se min konst på www.zazz.se

Brinner för att utveckla Pluskontot med ännu fler och bättre förmåner!

bild-lottaLOTTA

– tvåbarnsmamma i sina bästa år från Sölvesborg som är utbildad till både läkarsekreterare samt nätverkstekniker. Har bl a provat på att arbeta på Kibbutz i Israel samt på en kycklingfarm här i närheten. Därefter blev det ett sommarjobb på Telenor som ledde till 10 års trogen tjänst. Började på Telenors kundtjänst och slutar som Trafikledare/Teamledare. Alltid med siktet inställt på nöjda kunder – full fokus på service.

Efter att ha varit föräldraledig till två små prinsar antog jag utmaningen att istället börja arbeta på Pluskontot vilket jag stortrivs med!